piatok 2. augusta 2013

Keď varil LEV so štipkou ŠAFRÁnu na Retrojurmaku

Na víkendovú sobotu pomerne od skorého rána, sa posádka kancelárie MAS LEV, v zložení Andrea Hradiská, Katarína Pjatáková, Gabriela Palenčárová, Mariana Malecová spolu s Miroslavom Fabiánom - členom správnej rady MAS LEV, vydala na cestu netradičnej prezentácie svojho územia.
 
Známe príslovie: "Čo si navaríš, to si musíš zjesť!" sme zmenili na: Čo navarí MAS LEV, to musia zjesť a stráviť obyvatelia MAS ŠAFRÁNu" :-). Za hlavného šéfkuchára sme poverili manažérku Katku. V zmysle povestného čo pokazí šéfkuchár je jeho vinou, prípadná zásluha patrí celému tímu :-)....

 Konštatujeme, že 20 litrov spišskej polievky s údeným mäsom, na ktorú sme stavili, sa v ochutnávkovom režime minulo v priebehu jednej hodiny po dovarení. Takže buď naozaj chutila, alebo je v území organizátora veľa hladošov.
 
Varili sme teda s príchuťou Šafránu a tiež ochutnali polievky ostatných družstiev, pričom sme radi, že porota bez konfliktov záujmov vyjadrila názor, že naša polievka chutila ako druhá najlepšia, čo je skvelý výkon, najmä ak nevarili profesionáli, ale kancelárske levice a to po prvýkrát v takom obrovskom "kotli", ktorý nám poskytla obec Dlhé Stráže. Domov sme prišli v neskorých večerných hodinách, unavení slnkom, ale s dobrými pocitmi z vydarenej aktivity, v rámci ktorej sa snáď po prvýkrát stretli zástupcovia všetkých 4 MAS so štatútom, ktoré pôsobia v Prešovskom samosprávnom kraji, za čo manažérke Natálii a jej tímu ďakujeme. Ceny do súťaže darovala NSRV prešovského kraja, pričom hlavnú cenu si hneď vzali späť, keďže obsadili prvé miesto.  A.H. 
 
Aj my ďakujeme organizátorom za uvítanie a príjemnú atmosféru
 
Varilo sa  pod kapušnianskym hradom
5 tímov odhodlaných nesklamať
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Dobrú chuť!
 Nezávislá a nezaujatá porota pri ochutnávkach polievok
Zaujímavé ceny pre troch najlepších 
MAS LEV medzi ocenenými
 
 
 Photo: z databázy MAS LEV, 2013
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára