piatok 16. augusta 2013

WHO IS WHO

Biografické encyklopédie s názvom „Who is Who“ majú v Európe vyše 150-ročnú tradíciu. Vydávanie životopisnej encyklopédie v nemeckom jazyku s osobitým prístupom k osobnostiam, založil v  roku 1978 Ralph Hübner, podľa ktorého uverejnenie biografie je prejavom uznania za zásluhy na medzinárodnej, národnej a regionálnej úrovni v oblasti politiky, hospodárstva, umenia, kultúry, vedy a športu... Filozofiou tejto spoločnosti je človek  ako stredobod pozornosti. Rakúsko, Nemecko, Česká republika, Maďarsko, Slovensko, Grécko, Rumunsko, Rusko a už aj Chorvátsko... sú krajiny, kde sa myšlienka Ralpha ujala.

Who is Who vytvára  prístup k exkluzívnym informáciám o zaujímavých osobnostiach medzinárodného, národného a regionálneho významu a poskytuje  spoľahlivý zdroj informácií o významných osobnostiach zo všetkých oblastí života.

Je mi preto potešením, že som sa po oslovení redaktorov z Who is Who na Slovensku, dostala medzi vybrané osobnosti, zaradením môjho profesného životopisu.

Rovnako ma teší, že v tejto sieti osobností sa už nachádzajú mnohí členovia OZ MAS LEV, o. z. Dovoľte mi ich vymenovať: Miroslav Fabián  - starosta obce Klčov a člen Správnej rady MAS LEV (2009), Jozef Bača (2008), Mikuláš Demočko - starosta obce Oľšavica (2011), Elena Bašistová - starostka obce Dravce (2012), Anna Hricová - starostka obce Kurimany (2013),  Ernest Rusnák - predseda Združenia turizmu v Levoči (2013), Eduard Buraš - riaditeľ združenia FEMAN (2005), Miroslav Čurilla – riaditeľ hotela Arkáda a Stela v Levoči (2006), Šarlota Múdra (2009) - riaditeľka Združenia priateľov ZŠ internátnej pre nevidiacich  a slabozrakých Levoča, Indrid Kamenická - riaditeľka Mestského kultúrneho strediska Levoča (2009), Michal Smetanka – člen Regionálneho rozvojového partnerstva (2006)

Čo dodať - toľko významných osobností v našom združení, ktorému predsedám, sa len tak nevidí. Využime tento potenciál ako našu komparatívnu výhodu. A.H.

(informácie prevzaté z http://www.whoiswho-verlag.sk)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára